Hils på Mikael & Bette Mikaels nye leder: Ulla Karlsen

Vi byder velkommen til Mikael og Bette Mikaels nye leder Ulla Karlsen. Hermed en lille introduktion:

Jeg er pr. 1. august ansat som leder i Michael og Bette Michael. Derfor synes jeg, det er på sin plads, at I får et indblik i, hvem jeg er, hvilken erfaring jeg kommer med, og hvad jeg tænker ift at være leder i netop jeres barns institution. Alt sammen noget vi kan snakke mere om, når jeg begynder, men jeg tænker, det må være rart at få sat ansigt og nogle ord på allerede nu.

Allerførst vil jeg fortælle, at jeg glæder mig meget til at komme i gang. Jeg har et rigtig godt indtryk af institutionen. Jeg har været på besøg nogle gange efterhånden, og hver gang bliver jeg mere og mere glad for, at jeg skal være en del af Michael og Bette Michael. Jeg har ikke tidligere arbejdet med Steiner-pædagogikken. Mit eneste kendskab dertil er fra min seminarie-tid. Det skræmmer mig på ingen måde, tværtimod glæder jeg mig til at skulle lære og studere mere om det.

Jeg har en bred pædagogisk erfaring med mig. Jeg er uddannet i 1999. Jeg har arbejdet som stuepædagog i børnehave, været støttepædagog i Brønderslev Kommunes støttekorps, jeg har arbejdet i SFO, og her de seneste 5 år har jeg været børnehaveklasseleder på en folkeskole som blev til en friskole.

Jeg har også ledererfaring, Jeg har været leder af Dronninglund Børnehave, som er en selvejende børnehave. Så jeg har erfaring med at samarbejde med en bestyrelse, både fra børnehaven og også gennem min ansættelse i friskolen. Jeg må sige, at jeg trives bedst med at arbejde i de private institutioner. Her er der ikke så langt fra tanke til handling, og det kan jeg rigtig godt lide.

Jeg gift med Kim. Vi har 3 voksne døtre sammen, og vi er også blevet velsignet med en håndfuld børnebørn. Vi bor i Nr Lyngby i et ældre hus, som vi er ved at renovere. Vi har udsigt over Vesterhavet, så selvom vi knokler på lige nu, er det hele besværet værd. Det bliver jeg heldigvis overbevist om, hver gang jeg kigger ud ad vinduet. I den sparsomme tid, der bliver tilovers, holder jeg af en tur ved stranden med vores hund, en god bog, en god koncert samt at rejse.

Jeg ser frem til at lære alle at kende. Det er vigtigt for mig, alle ved, at ”min dør altid står åben”. Det håber jeg, I alle vil benytte jer af. Det er den eneste måde, jeg kan komme til at kende både børn, forældre, personale og dermed hele institutionen. I vil naturligvis også finde mig ude i husene. Jeg har både tidlige og sene vagter, og jeg vil også deltage i det pædagogiske arbejde i den omfang tiden tillader det. Det kan jeg slet ikke undvære.

Igen; jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på arbejdet. I år tælles der ned i sommerferien.

De bedste hilsner
Ulla Karlsen